Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Magi

När stormen lugnat sig
Så vet jag vart vi står
Alla orden som vi sagt
Vi vet att det var fel

När vi tittar på varan
Kan man andas ut igen
Jag vill inte ha det så
Att någon av oss går

Jag vill vakna upp med dig
Känna glädje hopp och tro
Vill du dela det med mig
som vi aldrig kännt förut
kunna Bygga upp en bro
Som vi kan gå tillsammans på
dag som natt
då är det kärlekens magi

Jag kan vandra Helt själv
Om jag vet att du finns till
Jag hoppas du förstår
Finns där hur du än mår

Jag vill vakna upp med dig
Känna glädje hopp och tro
Vill du dela det med mig
som vi aldrig kännt förut
kunna Bygga upp en bro
Som vi kan gå tillsammans på
dag som natt
då är det kärlekens magi

När du säger älskar dig
Kan ja känna värmen där
Utan dig så faller jag
Du är en ängel utan krav

Jag vill vakna upp med dig
Känna glädje hopp och tro
Vill du dela det med mig
som vi aldrig kännt förut
kunna Bygga upp en bro
Som vi kan gå tillsammans på
dag som natt
då är det kärlekens magi




Fri vers av infected_heart
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 22:09



Bookmark and Share


  Amoriel
Helt underbar text

Vackert =)
2009-06-11

  Yvonne
Romantisk och vacker dikt. Ja, visst finns kärlekens magi! Och den bron står på stadiga pålar.
2007-11-05

    sleepwalking
fullproppad med vackra känslor och ord!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart