Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om livet glädjen vädret kaffet


suck och pust
hör det alltför ofta

varför ska allt behöva göra så ont
varför gnäller så många över bagatellerna
när det finns så mycket som gör gott
också

övervägande delar av livet är för mig faktiskt
totalt hämningslöst och helt fantastiskt
underbara

smått som stort

det gäller bara att få in skärpan
försöka ge det rätt vinkling
rätt proportion

nu säger jag inte
att jag gör det heller
alltid

men jag försöker
och det

kan förändra ett helt liv




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 18:04



Bookmark and Share


  Anders P VIP
skillnaden känns i en själv såväl som hos de människor man möter så att de i sin tur ger positiva \"vibs\" tillbaka. Viktig insikt.
2007-09-01

  thyra
Positiva tankar förändrar världen!
Gott att texten påminner :)
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP