Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dygnsrytm


små bagateller
tolkas eller misstolkas

och så går en dag




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 08:53



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Och tänk så vi håller på tänk om vi kunde gå bortom det där och bara iakkta varken döma eller bedömma utan bara vara njuta genom våra sinnen! Bra skrivet!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP