Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon


påminde mig om
ett öppnat sockerpaket

tilldragande söt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-31 20:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den var söt!
2007-09-02

  Obnoxious
Den var gullig! :)
2007-09-01

  Anders P VIP
sötma ger kickar, men man behöver mer än så för att må bra.
2007-09-01

  Lilla My* VIP
Så sööt...o biet hittar dess väg*:)
Gillar det där nyöppnade sockerpaketet!
2007-08-31

  frökenjulie
Sött
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP