Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då

Besviken, rädd

och

sorgbeklädd

gick jag genom rummet.

Kylan mellan oss

var så stark att jag huttrade

fram orden.

HEJ DÅ!!!!




Fri vers av Tezz
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 08:47



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braaaaa
2007-09-01

    Elin Sundström
Fin dikt, du beskriver med fina ord din känsla. Förstår, tror jag att du sa hej då.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.