Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo tack jag kommer på måndag




Hon skulle packa
och resa hemifrån


i två veckor skulle
väggarna få vila

pusta ut från den oro
hon tapetserat med



andarna skulle få tid
att städa upp
och göra upp

om turordningen
för sina nattvandringar



hur hon skulle kunna
plantera om sina vanor
i en annan miljö

var utmaningen
som väckte en frisk nyfikenhet




Övriga genrer av Bim
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 11:23



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Fantastiskt inspirerande dikt. Jag ser för mig de där spökena som blir störda av hennes nattliga oro och som äntligen får återgå till sina vanliga rutiner. Humor och allvar blandat.
2007-09-02

  Lilla My* VIP
Alltid bra med miljöombyte o genom din fina dikt ses nyfiken målas i sinnet*
2007-09-01

  Nina V A
du skriver mening med lite distans, frånvaro är nytta
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bim