Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

menar inget speciellt egentligen med den rad, ingen skillnad egentligen mellan gamla svarta och gamla vita, visorna är lika smärtade.




Vändpunkten

 

 

Ingen rök räknas

enbart branden var den vi lade märket till

Ja sena och utan det egendomliga fågelperspektivet

märker vi inte någoning alls

förrän det är försent

 

Jag har alltid varit

jag är deras tjuv åt den saken

jag märker

men gör inget åt det

 

och dagen kom då branden falnade

för att brinna igen

denna gång

mer än någonsin förr

mer än någonsin någonsin

barn brann inne

och galna gamla gubbar gnolade på gamla krigsvisor

svarta gamla på sina slavvisor

men dock i tystnad såg vi alla på

med våra egna visor spelandes i våra trånga hjärnor

men vändpunkten kom den dagen

och

 


människorna stirrade därefter

framåt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*