Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dr Emotos påvisar att vatten har djupgående kopplingar till våra individuella och kollektiva medvetanden.


Vattenkristallens intelligens


Källas visdoms vatten
Vår levande mystiska frekvens

Skapande Intelligens ger liv och minne
Ett ökat medvetande i varje levande fragment

I varje vattendroppe
En själ har sitt hem
Vibrerar med kärlekens renande tanke

Blir av sådan skådat slag
Som vi tidigare aldrig känt

Vår hjärtas spegel i själen
Förevigar kristallernas slag

Det kollektivas möte
Omfamnar det individuellas val

Negativa tankar grumlar vattnets struktur
Positiva skapar vacker gnistrande karaktär
Som helar och renar hela vår atmosfär
Blir till en Gudomlig livsdanande här


Så skön på jorden





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-02 01:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Jättefint skrivet!
2007-09-02

  Erik L
Mystik och visdom, tack för den dikten.
2007-09-02

  Ronny Berk
med mystik och visdom speglar texten vibrationer av kärlekar... finsaker... ja...
2007-09-02

  Söder
Maria, du vackra, sköna, likt en vattenkristall är dina ord så sanna.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund