Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsparty med heliumballonger

Det bor några fjärilar i min mage
så där som alla andra säger
Alla magfjärilar har flyttat hem till mig nu
de har fest och alla blir fulla i min mage
och hoppar runt och skriker och skrattar
och jag,
jag ler

jag kan bara inte sluta
le åt de där underbara fjärilarna
som liksom kittlar mig inuti mina tarmar
och kryper långt in under mina armar
där de ligger och fnissar och gömmer sig
i varandras halsgropar
så som jag gömde mig i din

och jag vet väl innerst inne under alla fjärilsvingar
att också det kommer att dö en dag
att allt det fina kommer att försvinna
fjärilarna kommer att flytta hemifrån
till en egen lägenhet med djungelgardiner
på doktor forselius gatan kanske
men va spelar det för roll
din halsgrop luktar så gott

jag tror aldrig att det har bott
så många fjärilar i min mage som nu
och de har aldrig
varit så sockerchockiga som nu
och jag bryr mig faktiskt inte
hur ledsen och förkrossad jag än kommer att bli
det är det värt om jag får känna så här
en liten stund till




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 11:49



Bookmark and Share


  Lovesick
åh den här tycker jag om.
helt söt, och ja :) jättebra
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda