Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högmässa på radion




Prästen malde på


hennes hopp om
att finna gud
bleknade


hans ord lade sig
som en trång mössa
som krökte tankarna
till frågetecken



församlingens
gnälliga sång
fick henne att tänka på
lidande
och åter lidande


Hon bytte kanal

i tonerna från musiken
fann hon ett budskap



söndagsfriden var räddad






Övriga genrer av Bim
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-02 12:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Alla präster kan definitivt inte predika...o gnällsång där alla ska överrösta varandra är inte kul...men det är gott att vara i kyrkan ändå för friden dessemellan...:)
2007-09-03

    Maria Malm
Budskap finner olika människor på olika håll..
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
Precis så måste byta kanal för att få in rätt frekvens den gamla är förbrukad! applåd!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Bim