Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd att de sju haven kan dränka till och med de vattentätaste skarvarna


Snart åker jag

och tänk om jag hamnar
så långt bort

att våra livslinjer
inte längre når


varandra?







Fri vers av Talema
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 15:41



Bookmark and Share


  ordterroristen
älskar dina korta innerliga strofer, poesi by heartbeat.
2007-09-15

  Jolly Roger
Gillar ^* Applåder
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema