Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägskälen. och alla andra anledningar.


allt som oftast

ställer jag mig frågan varför
jag inte kan sluta undra



det är då jag förstår

att min väg alltid kantats
av gamla skyltfönster

i vilka det flimrar siluetter
som stannat upp
och nyfiket försökt få en skymt
av kostnaden

för att beräkna mervärdet
av att lyfta fram exempel
på hur de hade kunnat se ut









Fri vers av alfa VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-02 18:48



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
kantas
av gamla skyltfönster

gillas mkt
2007-09-03

  Sanningsägaren VIP
ja vissa går runt och påstår
att allt har en mening
men den slant precis i diket
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén