Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hujja

Sitter helt paralyserad och bevakar intensivt era omärkta steg.
Jag ser människor, några med tomma ansikten, några med meningslöst klotter.
Ni är alla osynliga och bortglömda.
Hur mycket ni än anstränger er för att bli en värdefull och betydelsefull människa, så kommer ingen bry sig.
För alla är upptagna med att försöka fylla sina egna tomma ansikten med klotter.




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-09-03 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman