Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Ni är monster.
Äckliga monster.
Och jag..
Jag är bara en smutsig skugga av er..




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-09-03 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman