Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Du går fridfullt där i din egna lilla värld.
Bryr dig inte om något annat än dig själv som vanligt.
Men, vad är det för mörkt som kommer dundrande och dånande emot dig i en hög fart?
Åska,oväder och motgångar finns inte i din lilla värld.
Det kommer närmare.
Spring,spring,spring!!
Det är verkligheten som kommer.
Du söker skydd men kan inte längre gömma dig.
Du springer fortare, men dina ben orkar inte längre bära dig.
Spring för livet!
Spring som vanligt.
Men den här gången kommer verkligheten slå undan dina fötter och få tag i dig!




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-09-03 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman