Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det inte

Vill du dränka dina sorger i sprit?
Gör det
Vill du äta upp dig själv bit för bit inifrån?
Gör det
Vill du bara sitta där och vänta på att allt ska bli bättre?
Gör det
Vill du bara sitta där och klaga?
Gör det
Vill du inte se ljuset i din mörka dimma?
Gör inte det
Vill du inte lyssna på mig?
Gör inte det
Vill du inte kämpa längre?
Gör inte det
Vill du inte må bra?
Gör inte det




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 00:50



Bookmark and Share


  Oskar...
..vissa klarar helt enkelt inte av friheten, men det ligger en del sanning i dina ord..
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman