Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från haikustafetten. Rad 1 av Björn Björkegren


natten

se mig som natten
drömmar som bearbetar
såren som dagen
inte förmådde läka
sömnens lisa är din bot




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-09-03 13:46



Bookmark and Share


  Vind
Javisst är det så. Sömnen är en god helare.
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP