Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en hundpromenad den 1 september 2007


Tistlar (haiku)

 

Utblommad tistel

Mjuka som silkestussar

Taggen torr och vass




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 23:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja... såväl mjukt smekande som sickligt... så kan även blommor vara...
2007-09-04

  thyra
Ord och bild i harmoni. Fint!
2007-09-03

  thyra
Ord och bild i harmoni. Fint!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson