Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran.

Jag känner inget.
Är jag död?

Vad gör mig levande?
Är det min smärta?

Jag kan ej se det som sker
men känner att något är fel.

En klump i magen.
En sten på mina axlar.

En känsla av oro.
Vad säger den?

Jag vet inget nu.
Imorgon kanske allt är bra.





Fri vers av Fanny2
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-09-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2