Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen


Efter den första
så blev det en till promenad.
Varför? Kanske nyfiken?
Inte vet jag vad.

Ett första möte
två gånger.
Vi träffas självklart mer,
det finns ingen ånger.

Jag må vara upptagen
men jag är inte den.
Som väljer att inte träffa
en så trevlig flicka igen.




Fri vers av Silversmak
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-04-13 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak