Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring med ord


Det brinner
i hennes hår
och hon är
aderton år.

Hon är nyfiken
på ordens makt
så vi sluter
en pakt.

Mina händer
henne berör.
När hon
orden hör.




Fri vers av Silversmak
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-04-13 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak