Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljuva


Åh, denna ljuvlighet
som talar till mig.
Bedårande vacker
är en glittrande tjej.

Hennes fingrar de retar
och hennes blick den förför.
Hon säger: Dig skall jag älska med
innan jag dör.

Jag blir nästan förnärmad,
förvirrad och blyg.
När hon fixar till sina kläder
och visar mindre tyg.




Fri vers av Silversmak
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-04-13 14:13



Bookmark and Share


    _19900228
Passionerat... :)
2005-04-13

    ej medlem längre
mkt snyggt - "mindre tyg" - ...
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak