Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren 2007


och så var det höst
men jag vill skriva om sommaren
den kalla obadbara sommaren vi hade

den vi badade i ändå
förstås
i snabba huttrande dopp
och min dotter lärde sig dyka

ibland sken solen
då skulle man oftast klippa gräs
tvi vale
eller var det så hemskt egentligen
dansade inte jag sista gången jag klippte

jag målade utomhus också
får tacka per pedersen för det tipset
det är totalt annorlunda mot att stå i en ateljé
frisk luft insekter och klassisk solbränna
sol skönt och förbannat roligt

speciellt om man har sällskap av andra
såna som målar eller såna som ser på
det kvittar faktiskt

minns orginalet som viskade porr i mitt öra
varje gång han såg min tavla livslinje
själv blev jag van och saknade

för jo
vi åkte bort också
till uvanå och till åmål

*ler*

det var inte några längre turer i sommar
men varför leta annat när man redan mår bra

jag fyllde min sommarskål
med kultur familj jordgubbar och kärlek
och hösten känns inte jobbig alls
bara annorlunda

och lite kallare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 07:49



Bookmark and Share


  Jojo
Härlig text.
Fastnar för ordet \"sommarskål\" - för visst är det så, man samlar minnen som i en skål.
2007-09-06

  Obnoxious
:)
Applåd för din sommar och för att jag fick ett hörn av den!
2007-09-05

    Maria Malm
Man fyller sin \"sommarskål\" ändå, hur än vädret blir..
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP