Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång för länge sedan



det fanns en tid
då det var du och jag på riktigt
då vi älskade varandra
och lovade varandra
att alltid finnas där

det fanns en tid
som var så mycket ljusare
så mycket tryggare än den här
och så mycket härligare
att vara i

det fanns en tid
då dagar flöt samman med nätter
när vi bara hade ögon för varandra
och vi inte såg något annat
att älska

men den tiden som fanns
finns inte längre
vi älskar inte varandra
allting är bara mörkt
och vi har bara ögon för något annat




Fri vers av Elie
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 11:55



Bookmark and Share


  Freeman
Skrivet med så mycket visdom...ur smärtan som ditt hjärta fått känna så mycket av, underbara men ack så smärtfyllda ord!

--<-<<@
2007-09-05

  Sanchez VIP
en universiell berättelse om det som de flesta åtminstone en gång har upplevt men det roliga att det alltid kommer en ny tid då man åter älskar och älskas och lovar saker till varandra, så är det med kärleken
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elie