Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerad


Speglande blank
och nygraverad.
Flickan är kärlekskrank
och depprimerad.

Trots nya ristningar
på hennes lena kropp.
Försvinner inga bristningar,
bara humörets topp.

En liten bild för lycka
och en för sorg.
Hon undrar vad folk ska tycka
när hon sitter där på sitt torg.




Fri vers av Silversmak
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-04-13 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak