Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner smaken, doften, längtan, fruktan...snart så snart...


ett litet tag till..

 

tänk, att färdas i vinden som ett saltkorn

bort från samma gator som leder ingenstans

de visar ändå aldrig vägen hem

 

sväva fritt mellan luftens friska läppar

 

tänk, att ljudlöst få trippa iväg på tå

bort från denna ofärgade tid

som vi enkelt kallar vår vardag

 

om natten dansa barfota i upplysta fontäner

 

snart...




Fri vers av LadyFool
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-06 00:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En underbar dikt om att se framåt, förväntningarnas underbara tid. Du skriver så vidunderligt vackert....
2007-09-18

  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool