Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova Att Du Lovar


droppar faller för det du sa
tårarna faller för dig
jag var så jävla svag
mitt hjärta var ett lik
din tunga sa
att du är förälskad i mig
och jag tror på den…

du har öppnat dörren
den som alltid var låst
och i sängen
handlar inte drömmen
om ångest

glöm aldrig bort att du är vacker
i mina ögon perfekt
dina tankar
hjälper mina
dina smekningar, dödar min mentala värk
mitt hjärta
kommer alltid att slå för ditt
vackra, underbara och stora…

en viskning nämnde ikväll
att jag eventuellt
lyckas bevara känslan…




Fri vers av blåljus
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 00:03



Bookmark and Share


    fisen
Fint! =) men bara så att du vet; du vann INTE! tiden var tyvärr ute... hehe!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus