Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det svala



rummet tätnar kring färgerna
och pennstrecket

närmar sig sluten



jag vilar i närheten
och känner en rörelse
inom mig

likt ett oroligt djur i spiltan

som fördelar kraften
för att hålla skenet uppe



oljan i lampan brinner
inte längre










Fri vers av alfa VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 12:42



Bookmark and Share


  Araminta
först var min tanke mystik
sedan sorg
2007-09-08

  Fredrik P. VIP
utan att gå in på detaljer
finns det flera strofer
som går hem hos mig.
t ex
\"likt ett oroligt djur i spiltan\"
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén