Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leta inuti









regnet faller mot husen

och stan töms på folk


betongvattenfall

dränker rabatterna


de sista höstblommorna dör


en gråaktig dimma fyller

tomrummet på varje gata


tristessen kommer smygande

flyktig och luktlös


men om jag sluter mina ögon

känner jag solen stråla


då hör jag skratten runga

genom luften


och jag vet att det finns hopp

att hämta


inuti











Fri vers av Mmm
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 09:04



Bookmark and Share


  Söder
Hoppfullt och fint ordbrukat.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm