Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar

Vill krypa in i din famn
och bli liten
och skyddslös.

Där vilar jag trygg
från världens
stormar
och ondska.

Har aldrig varit så trygg
som i dina armar.

Där vill jag
rulla ihop mig
som en kattunge,
spinna, njuta


och

 låta tiden
stanna upp


för evigt.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 1047 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-09-08 11:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En go och skön känsla...
2013-01-25

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt om riktig kärlek.
2010-06-29

    Brell
Mjuk och fantastiskt, hoppas du får tillåtelse att krypa in i den famnen.
2007-09-11

  "Silver" VIP
Fin dikt och speciellt de sköna raderna

\"Där vill jag
rulla ihop mig
som en kattunge,
spinna, njuta\"
2007-09-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Underbart. Det påminner mig om exakt den känsla jag hade i min älskade mans närhet. Din text återfann det minnet och jag berördes!
2007-09-08

  Maria Zena Viklund
Oj vad vacker, värmande omhuldande ord värmer själen i kylan fin fint! och grattis!!!
2007-09-08

    eva m h
Underbar trygghetskänsla!
2007-09-08

    Mr.painter
Jättebra joo
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga