Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Oscar


Precis så


Det var den där
junikvällen
på bryggan, alldeles
innan
myggen kommit

där vi låg
och
trasslade in
fingrar i
hår

Som jag förstod
att precis

vill jag fläta ihop
mitt liv med
ditt.




Fri vers av Suzan
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 18:21



Bookmark and Share


  Freeman
Jättevackert skrivet...så lätt att leva sig in i dina texter, tack för att du delar dom med oss andra!
2007-09-12

  Gab
Väldigt fin
2007-09-08

  Söder
Mysigt, och bra skrivet.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan