Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen om lycka

Och jag vet att jag sa att jag var lycklig
Men mina tårar rinner i alla fall

Lyckan,
kanske var den bara en illusion?

För sekunden efter kom tårarna
All ångest och panik

Kanske sa jag så för din skull?

Jag behöver dig inatt
Jag behöver din trygghet och kärlek
Jag behöver dig inatt

Förlåt,
jag ville inte oroa dig

Men jag gråter
mig till sömns inatt




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-09-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut