Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga varje ögonblick

Varför har du så bråttom?
Allt går så fort ändå
Snart är den tiden här
Tiden då du för första gången ska
Bli hopplöst kär
Tigga om förlåt
Falla ner i gråt
Kyssa en man
Hålla någon i hand

Av alla tusentalsdagar du lever
Hinner du med mycket
Men har du inte fyllt sju
Inte supit och spytt
Ej färgat håret blått
Eller sminkat dig för första gången

Ta det då lugnt
Om tusen dar sitter du här som
jag och undra, varför?
Tände jag cigaretten
Blev jag så full att jag spydde
och min oskuld flydde
Vad vart det som var bra med alla
streck i kemin

Fånga varje ögon blick
Som om det var det sista du fick




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-09-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut