Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på lars winnerbäck en höstkväll i september


lång dag

lång dag är en underdrift,
likaså
en dålig dag

hur fungerar krigsgöring
när man måste kapitulera varje morgon

kapitulera för trycket,
ditt tryck


när dimman känns välbekant kan man börja fundera
om det är värt apatin

om det är värt tankarna


men det är det, det måste vara det






Fri vers av dieces
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-09-08 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces