Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en bok på hyllan med namnet..


yttre tryck och inre vila

fröken
håll mig vaken

längta bort

andas
allt är bra

jag försöker hålla hårt i nåt
yttre tryck och inre vila







Fri vers av dieces
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces