Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack och lov för winnerbäck, favoritdel; \"paste\"


dom sista drömmarna

Dom sista drömmarna sträcker sig mot himlen
Över torgen här går var och en för sig


Om vi förlorar varandra här i vimlet

Så minns att jag står bakom dig




Fri vers av dieces
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 20:56



Bookmark and Share


  dalida_bl
jätte FINT!
\"Så minns att jag står bakom dig\"

Hälsningar /D/
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

dieces