Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla flicka

pappan sa åt stora flickan
-du är fortfarande min lilla flicka tills jag ger bort dig vid altaret



aldrig har ridån varit så nära att gå upp

innehållslösheten var för ett ögonblick väck




Fri vers av dieces
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-09-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces