Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla

jag erbjuder en räddning men du säger att det är svårt nog att leva

Du säger; jag borde isolera mig.
men jag säger; gott nytt år till alla dina sorger och dina sår

det kommmer ett nytt ett


stäng av solen,

men bara för En livstid




Fri vers av dieces
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-10-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces