Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakna, sakna inte

ibland skulle det vara så mycket lättare om jag skulle få vara arg
riktigt arg
saknaden skulle vara lättare att handskas med då

när man står där uppe i sin håg och lust
och önskar att känslorna vore mer påtagliga, mer mänskliga

jag visste inte hur jag skulle reagera


men så här?

det tär på ett sätt isen aldrig gjort förr,
det gnager på att ställe som gör det så svårt att glömma
men nästan svårt att komma ihåg också




Fri vers av dieces
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces