Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkningen till vadå?

Tio.
Det går ett rykte om att önska sig nånting

Nio.
Jag försöker hålla hårt i det nåntinget

Åtta.
Men det lyckas undvika min närvaro

Sju.
Det nåt som strös som salt i socker

Sex.
Smaken blir diffus men eldig

Fem.
(Tystnad)



Fyra.
Och frågan kommer igen krypande

Tre.
Nu;

Två.
När får man ge upp en dröm?

Ett.



stäng av bandet, snälla.




Fri vers av dieces
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-09-17 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces