Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långdistansförhållanden suger


Och jag frågar varför det inte är någon hemma

klockan tickar höst
och genomträngande

varför är det inte någon hemma

kylskåpet är länsad och
jag vill inte dikta ihop pasta för bara en person

varför är det inte någon hemma

skolböckerna hopar sig och
man har ingen att dela kunnandet och reflektionerna med

varför är det inte någon hemma

lördagen kommer krypande och
mitt tidsfördriv livnär sig någon annanstans

varför är det inte någon hemma

men då får jag dra täcket över pannan
och kommer ihåg hur mycket jag tycker om att se dig le
för milen emellan oss kan ta bort dig från mig
men inte våra minnen och känslor



varför är det inte någon hemma




Fri vers av dieces
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-09-21 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces