Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om den äkta kärleken


Ett ospelat stycke

detta är ett ospelat stycke
okända toner
som ditt hjärta ska spela
okända ord som bara du vet om
detta är ett ospelat stycke
detta är dina toner
dina vackraste tankar
dina egna okända ord
som ingen annan vet
förrän du möter någon som
du ska dela din hemlighet med
då har ni ett ospelat stycke
okända toner
som bara ni vet om
bara era hjärtan hör dess toner
bara era själar kan dess noter
ty detta är ett ospelat stycke
okända toner
som bara kärleken hör




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~