Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såra mig

Jag bad dig såra mig
Jag tiggde om det

Jag vill känna smärtan för att veta att den fortfarande fanns.
Jag vill känna hur det kändes att älska någon som egentligen inte riktigt fanns.

Jag gav dig personligheten av en dröm,
jag tror jag älskade dig redan nästa sekund.

Men som jag hade bett om lät du mig försvinna i glömska,
du visste om att jag redan var förälskad.

Du sårade mig utan att jag ens kände dig men vet du vad?
Det var precis vad jag ville ha..

Och nu efteråt verker det i mitt lilla hjärta men en sak är säker jag kan i alla fall känna smärtan.




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-09-09 10:38



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Bra skrivet om en välkänd känsla. Ibland vill man känna smärta, bara för att känna någonting. Bra!
2007-09-09

  dalida_bl
Jätte bra ! Duktig!
Väl beskrivna känlor...
Bara ett få känna smärta och uppleva det hela som ett projekt i förbigående är helt fantastisk...

*håller med*

Hälsningar /D/
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete