Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reptilhjärnan


väser mot spegeln
blottar mina huggtänder

och biter mig själv




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-04-14 22:26



Bookmark and Share


  Juli
*ler stort* denna var härlig!!! Morr....
2005-04-16

  kanelen
fyndigt! Bra!
2005-04-16

    carimba
underbar.... och träffande
2005-04-15

  kath
din tidigare och den här går hand i hand i min värld...snyggt par:)
2005-04-14

  Gizela Svensson
Underbart hemsk! *väntar spänt på en tillhörande tavla* :D
2005-04-14

  madinsane
din bästa haiku hittills (av de jag läst iaf :)) magnifico!
2005-04-14

    bestående
jädrigt bra ord.
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP