Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi resa genom själen

ska vi ta en resa dit vi kanske inte hittar
dit vi kanske aldrig satt vår fot
ska vi ta en resa dit vi knappt vågar se
ska vi besöka våra hemligheter kanske
ska vi ta en resa genom själen
hitta små hemliga drömmar
små ord som har blivit så svåra
ska vi ta oss en resa genom själen
lära oss förstå vårt hjärta
ska vi hitta en ny del av vårt sinne
ska vi resa genom själen ett tag




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-09 22:11



Bookmark and Share


  dalida_bl
FIN tankegång...!!!
VARNING! Det kan göra ont ...
Jag reste mycket genom själen själv.
Själen ...var sitter själen undrade jag innan jag hittade mig själv... ..Mitt i bröstkorgen ...där gör mest ont när hjärtat blöder...
Trevlig resa och var försiktig!

Hälsningar
En/D/
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~