Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden finns inte

Det är inte alltid man ser skillnaden älskling.
Man kan vara så inne i sig själv att man glömmer bort dem man älskar.

Men ju längre tiden går så inser man att skillnaden visar sig aldrig, den går inte att söka. Inte att hitta.
Så ge upp.
Såsom jag har gjort.




Fri vers av div-lilly
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly