Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyanser av sättningar


från där till nu
en istid

porösa runor
klädda i lava
rinner röda
genom blå kyla

vid foten
står ögonblicket
och grunnar

en vilsen tanke
tittar fram

stelnar i stod
nyfiket intill









Fri vers av alfa VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-10 11:04



Bookmark and Share


  Anna Frölander
det här med tiden är en märklighet som kan få mitt huvud att gå i spinn... Jag tycker mycket om denna, hur mjukt och stillsamt du tar dig fram med orden, hur du för läsaren framåt med en tyngd av trygghet och så plötsligt ett ord som landar lite dovare framför fötterna... Ja detta var skön läsning. Tack för det.
2007-09-17

  Daniel_78 VIP
setting och form gör mycket,
nice
2007-09-11

    Göte Holmlund
vid foten
står ögonblicket
och grunnar
...starkt
2007-09-10

  Cris
Alltid lika intressant att använda dina texter och leka labyrint och rebus. Ibland omöjliga att komma ända fram i..

Jag läser ner och sedan läser jag uppåt. Och det känns ändå som om något är på upplösning...
Något som har vart totalt tyst och stilla..bortglömt kanske .. bortmotat.. tja vad som helst.

Men nu händer det något. Kanske gör det ont..pga orden (runorna) som rinner röda..Men! de rinner i alla fall..

Skulle kunna tänka mig att varaögonblicket och den vilsna tanken.. jag grunnar gärna lite... och vid foten. Det känns tryggt. men tittar också gärna fram lite nyfiket. Att de två stelnar till är nog inte så konstigt. Man kanske blir rädd för det som händer.

/CrisCram
2007-09-10

  himlens hemlighet VIP
stelnar nyfiket...made my day...tack :)
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén