Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är så underbar , min lilla kusin


kusiner för alltid

Han borrar in sitt blonda huvud i min kind

jag försöker lätt putta bort honom
det blir till en lek
tillslut skrattar vi tillsammans

han lägger sig på min mage
tittar stint med sina blå ögon
rakt in i mina

\"Visst älskar du mig?\" frågar han
som om det var något
han funderat på mkt länge
\"Ja, jag älskar dig mycket\",
svarar jag

ser hur en våg
av lättnad
sköljer över honom

innan jag hunnit suga i mig
allt det fina av den unika stunden
drar han mig i armarna
\"vill du med ut, och flyga drake?\"




Fri vers av vilsen
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-04-15 09:15



Bookmark and Share


    skrutten
nej vad fin! hur söt som helst!
2006-10-27

    livräddaren
aaaw vad söt!
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

vilsen