Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd



Det finns ingen saknad över orden
borta är alla spår
svärtan har runnit ut
bildat en pöl
eller kanske
bara jag inbillar mig
orden de djupa de ytliga
fastnaglade i tidens rand
inbitna i hjärtat
lämnat meningslösa spår
eftertraktade av egot
som väntar på nästa attack
De som får mig att rubba
min sinnesnärvaro min lugna vrå
blir ett Dantes inferno
helvetets fruktade skrå
borta är all flyktens dimridå
väntandes i tiden
naken bakom skam
trasig av orden
när du högg mig med
kommentarens eldgaffel
eller
kanske var det bara jag
som tolkade det så




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 15:07



Bookmark and Share


  Patrick K
bedårande..
2007-09-11

  sokrat
Ursäkta men jag hoppas att det inte var min kommentar som fick dig att må dåligt, hade självklart inte den avsikten i sådana fall. Förlåt om jag varit okänslig! Önskar dig allt gott...
2007-09-10

  Peter Matsa
Kraftfulla ord som väcker nyfikenhet
smittar med sin ambivalens
och lämnar läsaren frågande
Vad för slags ord kan montera ner en person till sitt innersta?

Egot som väntar på nästa attack - smicker rubbar oss?

Hoppas på en uppföljare...:)
2007-09-10

  Söder
Riktigt bra skrivet. Det där med eldgaffeln låter smärtsamt. Gillar raderna \"borta är all flyktens dimridå, väntandes i tiden\".
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund