Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av min smärta över att misslyckas i ännu en relation.


En ny början.

Jag åkte in i en dröm.
För bra för att vara sann.

Allt jag bad om.
Det kom.

Jag värjde mig.
Mot dig.

Du släppte ej taget.
Men jag drog mig ur.

Ett slut på allt.
Men en början på något.

Ett annat liv.
En annan plats.

Jag överlevde det andra.
Så visst klarar jag mig nu.




Fri vers av Fanny2
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 15:16



Bookmark and Share


    eva m h
Lycka till!
2007-09-10

  Frökenfanny
Hihi rätt, man överlever det mesta
Faktiskt mer en vad man tror.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2